keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Perhosia ja parisuhdeterapiaa


Tänään loppui loma ja Janne lensi takaisin Suomeen. Poikaystävän vierailu oli mukava piristys arkeen vaikka visiitti olikin harmillisen lyhyt. Onneksi olin ollut Riikassa jo näinkin kauan, niin osasin maksimoida ajankäyttömme ja näyttää Riikasta tiivistetyt parhaat palat. Enimmäkseen kävimme paikoissa jotka olivat minulle jo tuttuja, mutta pari uuttakin juttua tuli koettua, kuten kasvitieteellisen puutarhan perhoshuone (vihdoin!) ja Folkklubs-kellariravintolan mahtavat ruuat ja hunajaolut http://www.folkklubs.lv/en .




Atlasperhonen lentää vain öisin.
Kahvilla ennen elokuviin menoa :)
Eka koulupäivä loman jälkeen ei ollut ihan parhaasta päästä. Aamulla aloitimme uuden vaiheen huivi-veistoksissamme: nimittäin kipsaamisen. Kipsin kanssa läträäminen ei ole ehkä minun juttuni, koska lopussa muottini hajosi kolmeen osaan. Ensi kerralla sitten paikkailemaan... Iltapäivällä Piirsimme 3 oppituntia Inesen muotokuvaa mutta ilman itse mallia paikalla. Tämä oli todella turhauttavaa ja lähes mahdotonta. Huomennakaan Inese ei ole paikalla, en tiedä mitä silloin teemme. Niin, ja kuulimme että ensi viikolla meillä on viimeiset tunnit piirrustusta, sitten tämäkin kurssi loppuu koska kolmosluokkalaiset alkavat lukea koeviikkoja varten. Eli lukkariimme tulee taas lisää isoja mysteerimuutoksia. Noh, turha sitä on etukäteen murehtia.

Tämä oli nyt lyhyt päivitys mutta aina ei jaksa kirjoittaa romaania ja läksyt odottavat! :) Moimoi.

Täällä lyijykynät on tapana teroittaa mattoveitsellä, koska siten terästä saa sopivan myös laveeraukseen. Oppilaat eivät saa käyttää tavallista teroitinta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti